Navigation close button
Welkom bij Restaurant de Herbergier

Restaurant & Brasserie


Ons restaurant

Kom in ons sfeervolle restaurant of gezellige brasserie genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai, een ambachtelijk bereide lunch of diner, of een gezellige borrel met vrienden. 

Onze keuken is van woensdag tot en met zondag geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur.


Restaurant De Herbergier

Geniet van een hapje en drankje in ons sfeervolle restaurant, de gezellige brasserie of op het (verwarmd) terras. Wij bieden een ruime keuze aan ambachtelijk en met liefde bereide gerechten tegen een vriendelijke prijs.

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie van Blanche Dael (Maastricht), huisgemaakte taarten en Limburgse vlaai van de bakker. Maar ook om fijn te lunchen met vrienden, gezellig of romantisch te dineren, of heerlijk te borrelen op ons (verwarmde) terras onder het genot van een (speciaal)biertje of lekker wijntje.

Ook aan de kleintjes onder ons is gedacht met een uitgebreide aparte kinderkaart.

Heeft u iets te vieren? Ook dan kunt u terecht bij de Herbergier. Voor zowel grote als kleine gezelschappen bieden wij diverse mogelijkheden die u altijd persoonlijk met ons kunt bespreken.


Reserveer direct


Wegens vakantie en werkzaamheden zijn wij gesloten tot en met dinsdag 28 januari.
Vanaf Woensdag 29 januari staan wij weer voor u klaar van woensdag t/m zondag.
Wilt u alvast een tafeltje reserveren voor na de 28ste dan kan dit door een mailtje te sturen naar hotelrestaurantdeherbergier@gmail.com.