Onze keuken is vandaag geopend tot 21:00 uur

Reserveren

Over ons

Sinds 1918

In 1918 werd de eerste steen van de Herbergier gelegd en in 1921 was de bouw afgerond. Het restaurant gedeelte werd pas in een later stadium aangebouwd. Van oudsher is de Herbergier altijd in gebruik geweest als café, maar later waren er daarnaast ook nog een tijd een bakkerij, een winkel en zelfs paarden in het pand gevestigd. In de jaren ‘50 is men begonnen met het verhuren van hotelkamers en in de jaren ‘60 is het restaurant toegevoegd.

Op dit moment is de Herbergier al tientallen jaren in gebruik als Hotel Restaurant Brasserie waarbij de continue zorg en aandacht voor sfeer, uitstraling en comfort nooit uit het oog zijn verloren.

~

In 2019 hebben Mark en Rachelle de Herbergier overgenomen en zetten, samen met hun team, met trots de bekende kwaliteit en gastvrijheid van dit mooie bedrijf voort.

Koken met een passie

Bij de Herbergier wordt gekookt met enkel verse ingrediënten en wordt zoveel als mogelijk huisgemaakt. Door onze ervaren koks met oog voor detail, de juiste smaakcombinaties en passie voor koken en lekker eten is elk gerecht altijd weer een feestje om te proeven èn te zien.

 

"Lekker eten begint met de juiste ingrediënten èn een super team!"

Beste kwaliteit voor een vriendelijke prijs

Naast het continu streven naar de beste kwaliteit, is een vriendelijke prijsstelling ook nog steeds een heel belangrijk kenmerk van ons restaurant. Onze menukaart is zodanig samengesteld dat er voor ieder wat wils is. Van een eenvoudige snelle, maar altijd goed bereide hap tot een uitgebreide lunch of diner en alles er tussen in.

Een mooi voorbeeld van onze vriendelijke prijsstelling is terug te vinden in ons 3-gangen keuze menu a €28,50. Dit menu is een greep uit onze gehele kaart en geeft je de mogelijkheid om van een volwaardig diner te genieten voor een klein prijsje. Zie de exacte inhoud van ons 3-gangen keuzemenu alsook de gehele kaart onder “Menukaart” op deze website.

 

Meer dan restaurant alleen

Bij de Herbergier bieden we naast onze lunch, diner en borrel mogelijkheden ook een grote diversiteit aan arrangementen.

Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor een gezellige high tea, een babyborrel, zakelijke bijeenkomsten, verjaardagen en andere feestjes. Maar zijn we er ook voor de verdrietigere momenten zoals een koffietafel.

Onder “Arrangementen” op deze website vind je het uitgebreide aanbod en verdere details. Voor vragen en/of een arrangement op maat zijn wij bereikbaar op info@restaurantdeherbergier.com en telefonisch via 043-459 1292.

Dus, wanneer zien we jou bij de Herbergier?

Zoals je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos.. Een heerlijke vers bereide lunch, een snelle hap, uitgebreid diner, koffie met huisgemaakt gebak, feestje? Zeg het maar, wees welkom, wij staan er klaar voor!

Graag tot snel bij de Herbergier!