Navigation close button


Over ons

SINDS 1918

In 1918 werd de eerste steen van de Herbergier gelegd en in 1921 was de bouw afgerond. Het restaurant gedeelte werd pas in een later stadium aangebouwd. Van oudsher is de Herbergier altijd in gebruik geweest als café, maar later waren er daarnaast ook nog een tijd een bakkerij, een winkel en zelfs paarden in het pand gevestigd. In de jaren ‘50 is men begonnen met het verhuren van hotelkamers en in de jaren ‘60 is het restaurant toegevoegd.

~

In 2019 hebben wij (Rachelle en Mark) de Herbergier overgenomen en zetten we met trots de bekende kwaliteit en gastvrijheid van dit mooie bedrijf voort.

Mark is opgegroeid in Soest en is zijn hele leven al werkzaam als (chef-)kok in tal van verschillende keukens in zowel binnen- als buitenland. Rachelle is geboren en getogen in Brunssum en heeft de nodige ervaring opgedaan in verschillende restaurants, hotels en de cateringbranche. Wij hebben elkaar ontmoet op Bonaire waar Mark al zijn eigen restaurant runde. Na dit nog ruim twee jaar samen te hebben voortgezet, zijn wij terug gegaan naar Nederland. Na de afgelopen vier jaar werkzaam te zijn geweest in de horeca in Amsterdam en Hilversum is het voor ons nu weer tijd geworden om voor onszelf te beginnen en waar kun je dit nou beter doen dan in het prachtige Limburgse heuvelland!

DE HERBERGIER NU

Op dit moment is de Herbergier al tientallen jaren in gebruik als Hotel Restaurant Brasserie waarbij de continue zorg en aandacht voor sfeer, uitstraling en comfort nooit uit het oog zijn verloren.