Navigation close button

De leukste kinderactiviteiten in Limburg

Pretpark “de Valkenier”

Het goedkoopste pretpark van Nederland met zowel binnen- als buitenattracties voor jong en oud: griezelen in het spookkasteel, heerlijk spelen in het Kabouter Speelland, van het uitzicht genieten in het reuzenrad, vliegensvlug afdalen in de achtbaan, waterpret in de waterglijbaan of de ruimte verkennen in de Maanraket. Er is voor ieder wat wils.

Het Sprookjesbos

Hans en Grietje, Doornroosje, Assepoester en haar glazen muiltje, Klein Duimpje, Roodkapje en de boze wolf, ze zijn allemaal te vinden in het bos en vertellen graag hun verhaal. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen, zoals een draaimolen, een waterspeelplaats en een schommelschip. Daarnaast kun je heerlijke pannenkoeken en poffertjes eten in het restaurant.

GaiaZOO

Deze Zuid-Limburgse dierentuin werd reeds vier keer verkozen tot “Mooiste Dierentuin van de Benelux”. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld; dichterbij de gorilla’s of de leeuwen durf je écht niet te komen en in het doodshoofd-apenbos  klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken. Nadat alle dieren zijn bezocht, kunnen de kids heerlijk spelen in de reusachtige DinoDome: Europa’s grootste indoor Dino Speelpark.

Psssst …. kijk uit voor de dinosaurussen!

Mondo Verde

Mondo Verde is een 25 hectare groot thema- en attractiepark in Landgraaf, waar niet alleen prachtige wereldtuinen te bewonderen zijn, maar waar ook aan de jonge bezoekers is gedacht. Zij kunnen zich onder andere uitleven in de achtbaan, de wildwaterbaan of op het springkussen, maar zich ook vergapen aan de prachtige dieren in het dierenpark.