Navigation close button
Ruime tweepersoonskamer
Ruimere tweepersoons kamer met eigen badkamer
Tweepersoonskamer
Knusse tweepersoons kamer met eigen badkamer
Éénpersoons kamer
Fijne éénpersoons kamer met eigen badkamer
Previous
Next

Hotel de Herbergier

De Herbergier is een schitterend authentiek gebouw met 12 fijne hotelkamers met elk een eigen sfeer en uitstraling. De kamers zijn verdeeld over de 1ste en 2de etage (geen lift aanwezig).

Ontbijt

Iedere ochtend serveren wij tussen 8.00 en 10.00 uur een uitgebreid ontbijt, welk bij de kamerprijs is inbegrepen. Het is ook mogelijk om de avond van tevoren een ontbijtpakketje te ontvangen als u eerder of onderweg wilt ontbijten.

Lunch & Diner

Lunchen en dineren kan in ons sfeervolle restaurant, de gezellige brasserie of op ons (verwarmde) terras waar wij een uitgebreid en ambachtelijk bereid menu serveren.

Indien u, als hotelgast, ook bij ons wenst te dineren, verzoeken wij u om ook uw tafeltje gewoon te reserveren zodat wij er zeker van kunnen zijn dat we plaats voor u hebben in ons restaurant. U kunt een tafeltje reserveren via het reserveringssysteem op onze website als u rechtsboven op restaurant klikt of door te bellen (043-4591292) of mailen (hotelrestaurantdeherbergier@gmail.com).

Wanneer u een verblijf op basis van half pension boekt, is het niet nodig om uw tafel voor het diner apart te reserveren.

Parkeren

Parkeren van de auto is mogelijk op onze eigen parkeerplaats naast het hotel. Voor motoren en fietsen hebben wij een inpandige afgesloten garage beschikbaar.

Annuleren

Gezien de huidige omstandigheden is het mogelijk om uw boeking tot en met de dag van aankomst kosteloos te annuleren.  

 

 

Kom genieten van alles wat het Heuvelland en de omgeving te bieden heeft en boek hieronder uw kamer.

 

 

 

Hotelkamers

Ruime tweepersoonskamer

Onze ruimere kamers met ensuite badkamer hebben twee één-persoons bedden en zijn verder o.a. voorzien van een zithoekje, tv,  kledingkast en koffie/thee faciliteiten. 

Tweepersoonskamer

Onze knusse tweepersoonskamers hebben ieder een ensuite badkamer en twee één-persoons bedden. Verder zijn deze kamers o.a. voorzien van een tv,  kledingkast en koffie/thee faciliteiten.

Éénpersoons kamer

Onze éénpersoons kamers zijn o.a. voorzien van een ensuite badkamer, een bed van 1.40m breed, tv, een kledingkast en koffie/thee faciliteiten.

Deluxe 2-persoonskamer

Onze extra ruime Deluxe 2-persoonskamer met ensuite ruime badkamer heeft twee één-persoons bedden en is verder voorzien van een zithoek, tv, kledingkast en koffie/thee faciliteiten.

Check hier onze beschikbaarheid en prijzen en boek direct.